[ Meer overeenkomst ]

Dichterbijblij

MEER
OVEREENKOMST ....

Dan verschil !!!
De Scheppings-Liefde,
verbindend,
belonen wil !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 29-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

De "onvolkomenheid" is de tunnelvisie van de bekrompen zwart-filosoof, die, in hoogmoed, de Schepper, graag corrigerend, tik op de vingers wil geven ! Ook, biologisch gezien, is er meer overeenkomst/verbondenheid dan verschil !! Dat verschil is eigenlijk, in het grote geheel bezien, gering ! Enig verschil is voldoende om te kunnen leven !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Meer overeenkomst ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.